Tű nélküli mezoterápia

Ecker Tímea mesterkozmetikus

A kozmetika készítmények alapvető problémája, hogy hogyan győzzük le a bőr természetes védekező funkcióját, amely megakadályozza a hatóanyagok bejuttatását. Ezért például ha bekrémezzük a bőrünket, csak a legfelső elhalt réteget kezeljük, amely már nem képes megújulásra. Ilyenkor csak a bőr tüneti állapotán, szárazságérzeten, zsírosodáson javítunk, de igazi bőrmegújító hatást nem tudunk elérni, mivel a hatóanyagokat nem tudjuk bejuttatni kellő mélységbe, a probléma igazi forrásához.

A „tű nélküli” mezoterápiánál egy készülékkel, un. elektroporátorral juttatjuk a hatóanyagot a bőrbe. Az eljárás lényege, hogy a készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével képes megnyitni a bőrsejtek falát, kis csatornákat nyitva, . A tű nélküli elektromos hullámok megváltoztatják a sejtek polaritását, mely elősegíti a hatóanyagok mélyebb rétegekbe történő felszívódását A tű nélküli mezoterápia egy non invazív alternatívája a hagyományos mezoterápiának, tehát teljesen fájdalommentes eljárás
Az évek során sajnos bőrünk veszít feszességéből, rugalmasságából, megereszkedik, rugalmatlanná válik, apróbb ráncok jelennek meg rajta.
Ennek egyik oka, hogy már nem termelődnek a bőrben kellő mennyiségben azok az anyagok, pl. hyaluronsav, vitaminok, stb., amely a bőr fiatalságát biztosítják.

A tű nélküli mezoterápia során ezen bőrmegújító, feszesítő, öregedés gátló, antioxidáns anyagokat juttatjuk, közvetlenül a sejtekhez. A sejtszintű hatóanyag bevitelnek köszönhetően a bőrsejtek megújulnak, ezáltal a bőr feszesebb fiatalosabb lesz. A ráncok kisimulnak, elhalványodnak.
Már az első kezelés során látványos és tartós eredményeket érhetünk el, az arcfiatalalítás, bőrfeszesítés, zsírbontás, narancsbőr és a hajhullás területén. A tű nélküli mezoterápiás kezeléssel, hatékonyan tudjuk bejuttatni a steril, analitikai tisztaságú hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegébe
Mivel a bőr problémájának megfelelő hatóanyagok nagy töménységű alkalmazásával érhető el a leglátványosabb és legtartósabb eredmény, ezért a bőr állapotát és a kezelés célját figyelembe véve állítjuk össze az elektroporáció során használt koktélt.

Arckezelésnél:
Egy teljes kúra: 4-6 kezelés
Gyakoriság: hetente, 10 naponta

Árak

Tűnélküli mezoterápa (hatóanyagtól függően)
Letisztítás,peeling , mezoterápia, befejező krém

Kezelési idő: 90 perc
Ár: 16500 Ft