Green Peel

Ecker Tímea mesterkozmetikus

   Dr. Med: Christine SCHRAMMEK

GREEN PEEL- hámlasztás gyógynövényekkel
A GREEN PEEL gyógynövényes hámlasztó kezelést Christine Schrammek kozmetikus alkotta meg, több mint 50 éve. Ez a hámlasztó kezelés orvosilag kifejlesztett biológiai alapú módszer, kizárólag növényi hatóanyagokkal, melynek sikerességét az egész világon elismerik. Speciális gyógynövényekből és algákból álló keverék, mely ásványi anyagokban, vitaminokban, és enzimekben gazdag.

Nem tartalmaz semmilyen állati összetevőt, valamint ásványi olajat, parabent, szilikont, szintetikus anyagot, kizárólag csak természetes hatóanyagokat tartalmaz. Kiválóan alkalmazható:- akne kezelésre, (pattanásokra), tág pórusú zsíros fakó bőrökre, napfénykárosodott bőrökre, feszesítésre, fiatalításra.
Hatékony megoldást nyújt minden bőrtípusnak, minden korosztálynak folyamatos fejlesztésnek köszönhetően ma már különböző bőrtípusok igényeinek megfelelően többféle green peel kezelés közül választhatunk.

1 FRESH UP
Azonnali jól látható lifting hatású kezelés. Javítja a bőr rugalmasságát, egészséges arcszint biztosít, és öregedés ellem is kiváló.
A kezelés időtartalma 1,5 óra.
A kezelés ára: 28 000 ft
Tartalma: green peel gyógynövényes peeling, alga maszk, green peel hatóanyagos masszás.

2 ENERGY
Vitalizáló és regeneráló bomba nőknek. Ez a kezelés természetes utón javítja a bőr szerkezetét, és a sejt megújuláshoz szükséges természetes energiával látja el a bőrödet. Halványítja a pigment foltokat, és hegeket, jótékonyan hat a zsíros pattanásos bőrökre. Évente többször ismételhető intenzív kezelésként, javítja a bőr összképét.
A kezelés időtartalma 1,5 óra
A kezelés ára: 34 000 ft

3 CLASSIC -ÚJ BŐR 5 NAP ALATT
1 NAP – a gyógynövényes hámlasztó kezeléstől a bőröd saját regeneráló képessége azonnal beindul. A kezelt terület piros lesz és enyhe égető érzést tapasztalsz mintha a napon leégtél volna. Már ezen a napon el kell kezdeni használni az általam kapott bőrápoló csomagban található bőrápolót mely megvédi a bőrödet a nemkívánatos környezeti hatásoktól.
2 NAP – a bőröd már nem piros. Az általam megbeszélt otthoni bőrápolást továbbra is folytatni kell.
3 NAP- ezen a napon már valószínű hogy láthatóvá válnak a hámlás első jeleli. Attól függ hogy milyen a bőröd regenerálódási képessége, a hámlás lehet erősebb illetve gyengébb. Az érezhetően szárazabb bőrödet ápold tovább.
4 NAP – a hámlás egyértelműen láthatóvá válik. Ha megteheted akkor pihenj otthon nyugalomban, amennyiben ez nem megoldható akkor nyugodtan élheted a hétköznapi életedet.
5 NAP- Az utolsó nap amikor jelentkezned kell, a BEAUTY FINISH utókezelésre.
A teljesen megújult arcbőröd sokkal sugárzóbb, frissebb és fiatalabb, de nagyon érzékeny ezért a következő 4 hétben minden nap kell ápolnod speciális fényvédő krémmel amely az otthoni bőrápoló csomagodban megtalálható.

A kezelés tartalmazza az otthoni bőrápoló termékeket 4 hétre.

A kezelés ára:  65 000 ft

Green Peel árlista

Classic -Regeneráló kezelés, új bőr 5 nap alatt
Ár: 65 000Ft

Energy – Gyengédebb kezelés az erősebb, üde ragyogóbb bőrért
Ár:  34 000Ft

Feesh up – Revitalizáló kezelés az életteli sugárzó bőrért
Ár: 28 000Ft