Mezopen-kollagén indukciós terápia

Ecker Tímea mesterkozmetikus

Jelenleg a leginnovatívabb a bőrfiatalítás mezoterápia területén. A dermaroller továbbfejlesztett változata, előnye hogy az arc minden kontúrját lehet vele kezelni, még a nehezen hozzáférhető területeket is, valamint a tűk függőleges csatornákat nyitnak meg a bőrben a dermaroller döntött tűivel ellentétben, ezáltal a hatóanyagok felszívódása eredményesebb, a szöveti sérülések kockázata nagymértékben csökken.
Az irha rétegben található kollagén felelős a bőrünk rugalmasságáért, melynek termelődése és vízmegkötő képessége az évek alatt csökken, ezért a bőr veszít rugalmasságából, feszességéből és petyhüdtté válik, kialakulnak az apróbb ráncok.

A kollagén indukciós terápia során apró függőleges mikro sérüléseket okozunk a bőrön . Erre a szervezet azonnal reagál, és elkezdi saját magát gyógyítani, kollagént és elasztint fog termelni, amely fő alkotóeleme az irharétegnek. Ezek az új I –es típusú kollagén rostok a már meglévő III-as típusú alacsony vízmegkötő képességű kollagén rostokhoz hozzáadódnak, ezáltal a kötőszövet megvastagszik, rugalmassága feszessége fokozódik.400-500%-al fokozódik a kollagén termelés, egyénenként függően. A megnyitott csatornákon keresztül optimálisan tudjuk bejuttatni az orvosi tisztaságú, steril hatóanyagokat a bőrbe. A hatóanyagokat bőrtípusnak és kezelési célnak megfelelően tudjuk keverni és összeállítani mivel ezek egymással szinergiában állnak.
A kezelés azonnali és látványos. Előnye hogy káros mellékhatása nincsen, és minimális fájdalommal jár, rövid a gyógyulási idő, és a hatóanyagokat a kellő mélységre juttatja.

Kitűnően alkalmazható:
mély ráncok eltüntetésére, halványítására
aknék, hegek kezelésére
száraz bőr kezelésére
tág porósú bőr kezelésére
egereszkedet petyhüdt bőr kezelésére
száj körüli ráncok kezelésére
bőrfeszesítésre, és liftingre
halványításra

Nem javasolt:
aktív bőrfertőzés
herpesz, anyajegy, pikkelysömör, ekcéma
krónikus bőrbetegség
véralvadási problémák
rosszindulatú bőrelváltozások
aktív rosacea
kiemelkedő anyajegy, é szemölcs területén
keloidra képződésre való hajlam esetén
terhesség és szoptatás idején
lidokain érzékenység esetén
nem kezelt cukorbetegség esetén
különböző gyógyszerek szedése esetén – roacután, sotret, A –vitaminok- vérhígító, véralvadásgátló, aszpirin tartalmú gyógyszerek szedésekor
hyaluronsavas rácfeltöltés után közvetlenül
botos kezelés, és műtétéi beavatkozást követően 8 hétig

A bőr letisztítása, peeling, ami mikrodermabrázió vagy hidroabrázió – bőrtípustól függően- érzéstelenítés, mezopen toll használata- 2 vagy 3 ampullaval, tű nélküli mezoterápia használata, hideg kezelőfej használata nyugtató hatóanyagokkal.
A kezelés időtartalma 2 óra. 2-3 hetente lehet ismételni.
Lehet alkalmazni regenerálásra, a bőr tónusának javítására alkalmanként, valamint alkalmazható kúraszerűen. Egy kúra 6 kezelésből áll, amelyből a 6-ik kezelés ajándék.

Árak

 

 

Mezopen – Kollagén indukciós terápia, innovatív bőrfiatalítás

Letisztítás, mikrodermabrázio,vagy peeling, érzéstelenítés, mezopen, tűnélküli mezoterápia, crió terápia,, befejező krém

Arc                                                                                                                                                                 17500 Ft

Arc, nyak, dekoltázs                                                                                                                                      19500 Ft

Kezelési idő 120 perc