A-HA savas hámlasztás

Ecker Tímea mesterkozmetikus

A kémiai peelingeknél a kozmetikus általában savas készítményekkel dolgozik, amelyek leoldják a szaruréteget. A glikolsav egy olyan alfa-hidroxi sav (azaz AHA), amelyet gyümölcssavnak is neveznek, mert különböző gyümölcsökben, elsősorban a cukornád levében fordul elő. Kis molekula mérete miatt az egyik leghatékonyabb hámlasztó anyag, amely eredményesen alkalmazható mind az érett, idősödő mind pedig a zsiros bőr kezelesere.

A Fito’PEEL AHA kezeles során egy valódi új bőrreteg képződhet, amely ragyogó és megfiatalodott benyomást kelthet, illetve a zsiros bőr állapota is jelentősen javulhat. Az AHA savak közvetlenül a bőrszövetre hatnak, nem kívánt mellékhatások nélkül. Működésük során a megvastagodott szaruréteg okozta bőrelváltozásokat jelentős mértékben csökkentik, a sejteket pedig stimulálja, ezáltal segíti elő a kollagén és elasztin – átlagosnál több- képződését. Az eredmény egy szép egyenletes bőrréteg.
A kezelés-sorozatot részletes konzultáció és otthoni bőrelőkészités előzi meg. Az ilyen hámlasztást a téli hónapokban kúraszerűen végezzük, és a kúra ideje alatt fényvédő krém használata kötelező.

HATÁSÁRA:
• a bőr simává és ragyogóvá válik
• az arc friss és üde lesz
• az májfoltok elhalványodnak
• eltűnnek az apró ráncok
• a heges bőrfelület szebbé válik
• a szebhorroeás bőrök állapota jelentősen javul

Bérletben 7+1 alkalom 2+ otthoni kezelőcsomag amely a 8 hetes kezelés teljes időtartalmára elegendő mennyiséget tartalmaz.

A KEZELÉS MENETE:
Letisztitás, Tonizálás, AHA Peeling az 1.- 8. hetig, Nyugtató Gélpakolás, Tonizálás, Befejező

Árlista

A-HA savas biológiai hámlasztó kezelés 7500 ft / alkalom

5+1 alkalmas kezelésben  37500 Ft+ otthoni kezelőcsomag