Kapcsolat

 Aznapi kezeléshez, kérjük jelentkezz be telefonon

Kapcsolat

+36 30 919 8851
eckertimea@gmail.com

Szalon

1119 Budapest, XI. Kerület. Tétényi út 63. Bikás Park.

Nyitvatartás

Hétfő: 07:00 – 19:00
Kedd: 07:00 – 19:30
Szerda: 07:00 – 19:30
Csütörtök: 07:00 – 19:30
Péntek: 07:00 – 19:30
Szombat: 07:00 – 19:30
Vasárnap: zárva

Szalon etikett

A szépségipari szakemberek, mint én is, minden nap emberekkel foglalkozunk. A jó emberi kapcsolatokhoz elengedhetetlen a kölcsönös tisztelet, a bizalom és egymás elfogadása is. Szerencsére legtöbbünk az általános illemszabályokkal tisztában van. Ennek ellenére sajnos sokszor szembesülünk vele, hogy nem minden Vendég tartja tiszteletben az időnket, egészségünket, megélhetésünket, munkakörülményeinket, ezért született meg ez az írás

  1. Időpont egyeztetése

Bejelentkezéseidet személyesen, telefonon vagy üzenet formájában is (sms, messenger, viber..) vagy online is megteheted. Munka közben a telefont nem  tudom mindig felvenni, nem tudok azonnal válaszolni az üzenetekre, de néhány órán belül biztosan visszahívlak.

  1. Érkezés időben

Kérlek, mindig érkezz pontosan! Késés esetén mindig telefonálj, értesíts! Ha mégis késel, azt az időt a Te kezelési idődből kell levenni, nem vehetjük el az időt az utánad érkező  vendégtől. Az is előfordulhat, hogy a késés miatt már nem tudlak elvállalni, mert egyrészt a szolgáltatás rovására menne, másrészt tekintettel kell lennem az utánad érkező vendégre. kérlek, ilyenkor legyél megértő!

  1. Időpont lemondása

Sajnos sokszor előfordult már, hogy lemondás nélkül nem jön el valaki, vagy aznap mondja le, amikor jönnie kéne. Ez borzasztóan kellemetlen, mert ilyen hirtelen már nem tudom az üres időpontot betölteni.

Természetesen bármikor bárkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, nem tud eljönni a foglalt időpontra. Ilyenkor kérlek, minimum 24 órával előbb jelezd, hogy nem tudsz jönni. Amennyiben nem jelzel  és nem jelensz meg, ’pótdíjat’ számolok fel. A pótdíj a kezelés napján való lemondás esetén a bejelentett szolgáltatás 50%-át jelenti, lemondás nélkül az elmaradt kezelés árának 100%-át számolom fel. Természetesen, ha valaki betegség miatt mond le időpontot, rá nem vonatkozik a pótdíj. Amennyiben valaki kétszer egymás után, lemondás nélkül nem jelenik meg, nem tudok újabb időpontot adni.

  1. Betegség esetén halasszunk!

Nincs annál zavaróbb, mikor valaki tüsszögve, náthásan, köhögve érkezik. Ha betegnek érzed magad vagy bármilyen vírusos eredetű elváltozás van a bőrödön –pl. herpesz-, egyeztessünk új időpontot! Én is ügyelek arra, hogy Te ne kapj el semmit a szalonban, Te se veszélyeztesd magad, engem vagy a többi Vendég egészségét!

Megértésedet és együttműködésedet hálásan köszönöm!