3D műszempilla

Ecker Tímea mesterkozmetikus

Az egy új technológia a szempillasűrítés és hosszabbítás terén, az eddig megszokott műszempilákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el. Ezzel a módszerrel a saját szempillákat szálanként hosszabbítjuk meg.
A standard műszempillák vastagsága a természetes szempillákkal megegyező. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre, így 3D műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét.
A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. Használata során a saját szempilla egyáltalán nem sérül, nem törik le. Bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldószerrel.

A többi sűrítéssel ellentétben, akár 1 hónapig is hordható egy speciális rugalmas ragasztónak köszönhetően, kéthetente ajánlott tölteni. A súlytalan pillák viselésük során nem érezhetők, nem nehezitik el a saját szempillákat, könny, víz, izzadságálló.

A saját szempillákat nem roncsolja, mivel a pótszállal együtt zavartalanul nőhet Szemenként kb. 30-30 szálat „ültetünk” be. Díszíthetjük swarovski kővel!

3D műszempilla annyira természetesen néz ki hogy nem hagyja magát összekevertetni a hagyományos, idáig ismert műszempillával. Mágikus szemeket varázsol. Csábító tekintet minden nő álma, azon kívül nagyon kényelmes, hiszen már a reggeli felkelésnél is ilyen szépek.

Menete:
3D Szempilla hosszabbítás –
A szemet és a pillákat olaj és alkoholmentes sminklemosóval megtisztítjuk majd zsírtalanítjuk, az erre a célra kifejlesztett zsírtalanító párnákkal. Következő lépésben leragasztjuk az alsó szempillákat. Ezt követően felhelyezzük a pillákat szálanként mind a két szemre. A felhelyezendő pillák számát a vendég pillái határozzák meg.
A hosszabbítási művelet befejeztével pár perc kötési idő kivárása után lefixáljuk, majd eltávolítjuk a ragasztást és A Pillák anyaga szintetikus allergia mentes. Az alapanyagok gyártási helye USA.
A felhelyezés megközelítőleg 60 percet vesz igénybe.

A műszempillák felhelyezését követően kérjük tartsa be az alábbiakat:
• a ragasztás után 2 óráig ne érje víz
• a ragasztás után 2 napig ne ússzon, ne mossa arcát forró vízzel
• ne készíttessen szempilla dauert
• ne festesse tartós szempillafestékkel
• ne használjon vízálló szempillaspirált, szempilla lemosót
• ne göndörítse a műszempillákat
• ne dörzsölje a szemét

Árak

 

3D műszempilla

                1 D  klasszikus szett               3-4 D light volume szett

 

Felrakás                                                     13000 Ft                                                      15000  Ft

Töltés 2 héten belül                                     8000 Ft                                                       10000 Ft

Töltés 3 héten belül                                     9000 Ft                                                       11000 Ft

Töltés 4 héten belül                                  10 000 Ft                                                      12 000 Ft

Leoldás                                                        3000 Ft                                                         3000 Ft